Ποτος

Ο Ποτός διαθέτει μια πολυσύχναστη παραλία αμμώδη παραλία. Επίσης, εντός του χωριού θα βρείτε οτιδήποτε θα χρειαστείτε , όπως γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, super market, μπουτίκ, μαγαζιά δώρων και πολλά άλλα… Ο Ποτός φημίζεται για την νυχτερινή ζωή και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του.

Λιμεναρια

Τα Λιμενάρια, στο ηλιόλουστο νότιο τμήματα της Θάσου είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χωριό σε πληθυσμό σε σχέση με τον Λιμένα που είναι και η πρωτεύουσα του νησιού. Θα βρείτε ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών εδώ όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Η παραλία των Λιμεναρίων έχει μια έκταση 2 χλμ μέχρι την Τρυπητή στα δυτικά. Η ακτή είναι κυρίως αμμώδης με λίγα διάσπαρτα βότσαλα και ρηχά κρυστάλλινα νερά. Μπορείτε να κάνετε θαλάσσια σπορ, να βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες προς ενοικίαση, μπαρ και ταβέρνες ή κάποιο ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στην πανέμορφη παραλία των Λιμεναρίων.

Οι αποστάσεις από τα περισσότερες σημαντικές τοποθεσίες στην Θάσο είναι σχετικά μικρές ώστε να συνδυάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με επισκέψεις σε ιστορικές τοποθεσίες αλλά και τοποθεσίες που φημίζονται για τα τοπία τους. Η Αλυκή, το μοναστήρι του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, η φυσική πισίνα της Γκιόλα και δεκάδες παραλίες για όλες τις προτιμήσεις βρίσκονται μερικά χιλιόμετρα μακρυά.